Share
Bojan Jambrošić: ‘Na Zrinjevcu i Bundeku opuštam se bez ikakvih opterećenja’

Bojan Jambrošić: ‘Na Zrinjevcu i Bundeku opuštam se bez ikakvih opterećenja’

U našoj rubrici ‘Poznati o Zagrebu’ svakog ponedjeljka čitajte koja su najdraža mjesta osoba iz javnog i društvenog života u našem gradu te koje ih uspomene i sjećanja vežu uz ta određena mjesta. Ovoga tjedna, gost naše rubrike je pjevač Bojan Jambrošić.

Glazbeni show ‘Hrvatska traži zvijezdu’ Bojanu Jambrošiću omogućio je da danas pliva u glazbenim vodama, u kojima se odlično snalazi. Od pobjede je prošlo već sedam godina, a mladi Čakovčanin svoju karijeru gradi polako, ali sigurno.

Iza Bojana su već dva uspješna albuma, a najljepši glas Međimurja početkom godine objavio je svoj novi hit pod nazivom „Samo reci da“. To je ujedno i njegova prva autorska pjesma za koju potpisuje i glazbu i tekst.

Za našu rubriku Bojan Jambrošić otkrio je koliko mu, uz njegov rodni Čakovec, znači grad Zagreb i na kojim se mjestima najbolje osjeća.

„Zagreb ima puno predivnih mjesta na kojima se mogu opustiti, a opet isto tako i zabaviti i prošetati. Veliki sam ljubitelj prirode i zato bih definitivno izdvojio Jarun, Sljeme i Bundek – to su najljepši djelovi našeg grada Zagreba. Posebnu ljepotu nude nam i sami centar, predivna Tkalča, Gornji grad i Zrinjevac”, kaže Bojan.

Grad Zagreb mjesto je za svakoga, kaže. Sve je posve blizu, a opet dovoljno daleko da u jednom trenutku možeš uživati u prirodnim ljepotama, a u drugom biti dio užurbanog gradskog života, naglašava Bojan.

„Drago mi je da u svoj ovoj užurbanoj svakodnevici imamo ljepote Bundeka i Zrinjevca, a posebno Sljemena. One mi pružaju trenutak za opuštanje, razgibavanje i šetnju prirodom bez ikakvih opterećenja dok su opet sami centar grada, Gornji grad i predivne ulice idealne za društveni život, ispijanje kave i razgledavanje svega što nam Zagreb nudi. Zagreb je veoma raznolik i ima mjesta za ljude svakojakih afiniteta“, zaključuje Bojan.

Autor: Zagreb IN/Ana Kižlin
Foto: Promo

Komentari