Share
‘Deset naprema jedan’ u zagreba─Źkom Studiju Smijeha

‘Deset naprema jedan’ u zagreba─Źkom Studiju Smijeha

Hit-komedija ‘Deset naprema jedan’, s Tatjanom Kecman u glavnoj ulozi, premijerno je izvedena pred deset godina u Ustanovi Kulture ‘Vuk Karad┼żi─ç’ u Beogradu te od tada puni dvorane ┼íirom regije. Predstava je gostovala u svim gradovima Srbije, BiH, na Kosovu, u Z├╝richu, Baselu, Amsterdamu, Rotterdamu, Tilburgu, a po prvi puta mo─çi ─çe ju pogledati i zagreba─Źka publika u Studiju Smijeha (Vla┼íka 92) u srijedu 6. travnja.

Tekst i re┼żiju predstave “10 : 1ÔÇť (deset razloga da ne u─Ĺete u bra─Źnu zajednicu i jedan da to u─Źinite) potpisuje sama Tatjana Kecman koja ─çe u sat vremena, na vrlo duhovit na─Źin, obrazlo┼żiti svaki od ovih jedanaest razloga.

Sama glumica o predstavi govori: ÔÇťSkoro svaki mu┼íkarac ima pani─Źan strah od braka i bra─Źnih obaveza. Ova predstava ─çe mu taj strah poja─Źati !!! Svaka nada o lijepom ┼żivotu u dvoje ─çe se ugasiti. Vjera u bra─Źnu zajednicu ─çe nestati kao “pramen dima” nakon gledanja ove predstave. (ÔÇŽ) Smu─Źit ─çe mu se ┼żenski rod zauvijek. Naravno, ┼íalim se. Ova predstava je pitka, lagana komedija o deset ┼żenskih likova, kakve sre─çom ne vi─Ĺamo svaki dan. Hm, ili vi─Ĺamo? U toku sat vremena trajanja ove predstave stavit ─çu se u ko┼żu mu┼íkarca, koji se na┼íao pred velikom dilemom – O┼żeniti se ili se ne o┼żeniti?!ÔÇť (Tatjana Kecman)

Kako sama glumica ka┼że, ova vrlo pitka komedija, namijenjena je gotovo svim uzrastima. Onima koji sanjaju o braku, onima koji se braku opiru, ali i onima koji su ve─ç uplovili u bra─Źnu luku. Nakon Zagreba, predstava putuje dalje, a nakon zagreba─Źke publike mo─çi ─çe ju pogledati i publika u Ljubljani (8. travnja), Grosuplju (9. travnja) i Mariboru (12. travnja).

Izvor/Foto: Studio smijeha/Press

Komentari