Share
Domagoj Jakopović Ribafish: Ne znam volim li Sljeme više zbog šetnje ili pohanog piceka i crne pivice

Domagoj Jakopović Ribafish: Ne znam volim li Sljeme više zbog šetnje ili pohanog piceka i crne pivice

Domagoj Jakopović Ribafish, svjetski putnik, voditelj Klase hedonist na Radiju 101, bivši glasnogovornik Mense, pivski sommelier i glavni uednik portala o hrani i piću gastro.hr Zagreb smatra najljepšim gradom na svijetu, kao i ljude koji su ovdje došli izdaleka i prihvaćaju ga kao svoj novi dom.

I kao netko tko je u Zagrebu rođen Ribafish, kako kaže, i dalje istražuje njegove skrivene kutke i svakodnevno u njemu otkriva neke nove detalje.

“Zagreb obožavam jer sam tu rođen, i sretan sam što sam upoznao puno njegovih detalja, kao i što se veselim svakodnevno istražujući nove. Najdraži mi je kvart u kojem sam odrastao, mala oazica između Glavnog i Autobusnog kolodvora, tamo gdje sam doma”.

Kao i svome gradu, Ribafish je privržen i njegovoj rijeci, na kojoj često boravi sa svojim sinom pa zajedno guštaju u adrenalinu i slobodi.

“Posebno volim Savu i njene mostove i nikako ne mogu shvatiti zašto Zagreb bježi od svoje rijeke umjesto da je obgrli. Postoji jedno mjesto gdje je skriven paketić negdje na sredini mosta, ako igrate Geocaching znate o čemu pričam, i tamo često odem sa svojim sinom pa guštamo u adrenalinu, slobodi, prirodi i vodi…”, otkriva Ribafish.

Svoje čari za našeg poznatog hedonista ima, naravno, i Sljeme koje, između ostalog, volimo i zbog fine klope.

“Ne znam volim li Sljeme više zbog šetnje ili pohanog piceka i crne pivice na vrhu, ali ljubav je tu, još da je malo više forme….”, šali se Riba.

U Zagrebu žive i mnogi koji su ovaj grad prigrlili kao svoj dom, ovdje žive, rade i dobro se osjećaju te pomažu u tome da se svi zajedno osjećamo bolje i ugodnije.

“Volim ljude koji Zagreb vole, koji su došli izdaleka i prihvaćaju ga kao svoj novi dom, mjesto koje vole, dive mu se, i čine sve da on bude ljepši. Nadam se da će uskoro doći i ljudi koji Zagreb vole više od svog egotripa i da će biti ono što zaslužuje – najljepši grad na svijetu”, zaključuje Ribafish.

Autor: Zagreb IN/Renata Cisar
Foto: Privatni album

Komentari