Share
Gregor Klarić: ‘Zagreb me dobio na prvu; mir i inspiraciju nalazim u Maksimiru’

Gregor Klarić: ‘Zagreb me dobio na prvu; mir i inspiraciju nalazim u Maksimiru’

Od prvog albuma i zasluženog Porina za najboljeg novog izvođača godine, Radio Luksemburg broji već pet godina uspješne glazbene karijere. Singlovi ‘Ako nemam te’ i ‘100 metara sreće’ prepoznatljivi su hitovi poznatnih ‘Luksemburžana’, a u punih devet godina, koliko bend i postoji, postava benda često se mijenjala.

Novi vokal Radio Luksemburga je Gregor Klarić, a svoj dolazak na glazbenu scenu najavio je novih singlom ‘Otkada ti ime znam’. Mladi Rovinjanin snažnog glasa pravo je osvježenje za Radio Luksemburg, a za naš portal otkrio je kako je to kad svi Zagrepčani planiraju odlazak na more, a on, kako kaže, provodi ljeto u Zagrebu.

„Bliži se ljeto i sezona godišnjih odmora, a odlazak na more sve je češća tema Zagrepčana. A ja s mora, iz Rovinja, ljeto provodim u Zagrebu. Kakva tek to mora bit nostalgija za morem. Ali nije baš tako. Moram priznati da me je Zagreb dobio na prvu“, kaže Gregor.

Kako kažu u Istri, doma je doma, ali Zagreb mu je, kaže Greg, zauzeo posebno mjesto u srcu.

„Živim u Zagrebu tek nešto više od godinu dana i zavolio sam ga jer je uvijek živ i užurban, pun kulturnih događanja, svirki i koncerata. Kvartovi su toliko mirni i puni zelenila da se gubi osjećaj da se radi o velikom gradu. Mir i inspiraciju nalazim u Maksimirskoj šumi, na Bundeku, na Sljemenu uz rekreaciju, ili uz, meni najdraže domaće zagrebačke pive”, šali se Gregor.

Autor: Zagreb IN/Ana Kižlin
Foto: Dallas/Promo

Komentari