Share
Hrvatski dizajn Limited Pearl predstavljen na Balkan Art Fashion Eventu

Hrvatski dizajn Limited Pearl predstavljen na Balkan Art Fashion Eventu

Iza modne marke Limited Pearl krije se rad diplomirane dizajnerice Ivane Franjić Tušek iz Zagreba. Po prvi put, njezinu kolekciju pod nazivom ‘Pleated Emotions’ imala je prilike vidjeti beogradska publika na modnoj manifestaciji Balkan Art Fashion Event (BAFE), održanoj u kultnom Studentskom kulturnom centru.

Ivana Franjic Tušek Limited Pearl kolekcija pressKolekcija ‘Pleated E­motions’ sastoji se od ženstvenih modela, nosivih i prilagodljivih svakom obliku tijela. Inspirirana je modernom ženom, njezinom snagom i lakoćom kojom se nosi u dinamičnom, ambicioznom životnom okruženju. Njezina je funkcija da poprati takav način života, modeli su nastali kako bi osigurali ženstven i samouvjeren stav dok osiguravaju udobnost nošenja.

U čitavoj kolekciji primjetan je motiv oblikovanja tkanine manipulacijom, sakupljanjem, preklapanjem i naslagivanjem u nabore ili pliseve, kako bi se prikazala količina i složenost svakodnevnih ženskih koraka.

Tkanine visoke kvalitete mješavina su prirodnih i anorganskih materijala, od pamuka, lana i svile do mikrofibre, čipke, teksturiranog jerseya, tretiranog pamuka i skube te uspješno prate stil i stav današnje snažne žene. Prevladavaju bijeli, crni i sivi tonovi, uz dodatak jarko crvene i kraljevski plave boje kao energičnog kontrasta.

Limted Pearl u Beogradu je predstavila prvu modnu mini kolekciju dizajniranu za suvremenu, ambicioznu i samosvjesnu ženu. Modeli se prilagođavaju ženskom tijelu i omogućavaju nesputano obavljanje svakodnevnih obaveza. Materijali su ugodni, elastični i lako održivi, pa će sve ljubiteljice mode u njima rado provoditi dane.

Izvor/Foto: Press

Komentari