Share
Humanitarna akcija za djecu ‘Poduzetni za Božić’

Humanitarna akcija za djecu ‘Poduzetni za Božić’

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski, u suradnji sa Caritasom Zagrebačke nadbiskupije, tradicionalno nastavlja s humanitarnim radom u sklopu projekta ‘Poduzetni za Božić’.

Tradicionalno, kako bi prikupili sredstva i pomogli djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, ovoga puta za Kuću Sv. Franje u Vugrovcu, učenici i njihovi nastavnici izradili su božićne ukrase koje će kao znak pažnje za donaciju poklanjati svakom donatoru, na štandovima u City Centru one West, od 15. do 17. prosinca, u vremenu između 9:00 i 21:00 sat te u Avenue Mallu, 16. i 17. prosinca, u vremenu između  9:00 i 21:00 sat.

Podršku projektu dali su glumac Goran Bogdan, pjevačice Ivana Husar Mlinac, Ivana Plechinger, Nina Kraljić i Antonija Šola, osnivač grupe Colonija Boris Đurđević te grupa Pravila igre.

Na štandovima učenicima volonterima će se pridružiti:

Pravila igre – četvrtak 15.12. od 15.30 do 16.30, City Centar one West

Ivana Plechinger – četvrtak 15.12. u 19 sati, City Centar one West

Nina Kraljić – petak 16.12. u 16 sati, Avenu Mall

Antonija Šola – petak 16.12. u 17 sati, Avenu Mall

Cilj ove humanitarne akcije je prikupiti što više sredstava te zajednički uljepšali Božićne blagdane djeci i nesebičnim odgajateljicama koje se trude da se toplina obiteljskog doma osjeti i u njihovoj Kući.

Izvor: Press

Foto: Zagreb IN/Ana Kižlin

Komentari