Share
Kim Verson: ‘Privlači me taj starinski štih Gornjeg grada’

Kim Verson: ‘Privlači me taj starinski štih Gornjeg grada’

U našoj rubrici ‘Poznati o Zagrebu’ svakog ponedjeljka čitajte koja su najdraža mjesta osoba iz javnog i društvenog života u našem gradu te koje ih uspomene i sjećanja vežu uz ta određena mjesta. Ovoga tjedna, gošća naše rubrike je pjevačica Kim Verson.

Lijepa, mlada i talentirana – Kim Verson polako, ali sigurno gradi svoju glazbenu karijeru pop-rock pjevačice. Ambiciozno i samouvjereno, Kim se nedavno bacila i u kantautorske vode te je nakon godinu dana predstavila svoj drugi autorski singl pod naslovom ‘Krila ljubavna’.

Od njezinih glazbenih početaka pa do danas mnogo se toga promijenilo, a nada se, kaže Kim, kako će stvaranjem vlastitih pjesama publici dati nešto više od sebe. Kada ne pjeva i ne piše pjesme, odlazi na mjesta prepuna zelenila i cvrkuta ptica, jer kako kaže, takva je mjesta najviše umiruju.

„Često volim otići na Gornji grad i Tuškanac jer me privlači taj starinski štih, a pogled na Zagreb je divan. Ipak, najviše bih izdvojila Maksimir jer mi je vrlo blizu i često odem tamo prošetati a priroda je nešto što mi daje najviše energije. Čovjek treba odlaziti na mjesta koja ga ispunjavaju. Meni osobno najviše odgovara mir, zelenilo i cvrkut ptica jer me to umiruje“, otkriva nam pjevačica.

Osim zelenih oaza, Zagreb je prepun raznih događanja i uvijek je u pokretu, nastavlja Kim.

„Zagreb je definitivno grad mogućnosti jer ima dosta lijepih lokacija na koje se može otići i uživati. Tu su Bundek, Jarun, Maksimir, kazališta, kina, bazeni te brojna razna događanja i mnogobrojni rekreativni centri, nađe se za svakoga ponešto“, zaključuje Kim Verson.

Autor: Zagreb IN/Ana Kižlin
Foto: Promo

Komentari