Share
Maja Lena Lopatny: ‘Imam svoje rituale, svako malo usred noći odlazim na Sljeme’

Maja Lena Lopatny: ‘Imam svoje rituale, svako malo usred noći odlazim na Sljeme’

Mlada, ambiciozna i atraktivna TV voditeljica i studentica novinarstva Maja Lena Lopatny odlično se snalazi u novinarskim vodama. Osim što još uvijek studira, vodi emisiju ‘Želje i pozdravi’, ‘TV Automagazin’, a volonterski duh i ljubav prema struci pokazuje i volontiranjem na Televiziji Student čije se emisije emitiraju na Hrvatskoj radioteleviziji.

Iako studentski dani još uvijek nisu iza nje, Maja Lena gotovo da i nema slobodnog vremena. Dobre ocjene i rad za vrijeme studija zahtijevaju puno odricanja i truda, a svoj mali kutak mira od svih obaveza pronalazi u zagrebačkom zelenilu gdje često odlazi na svoja najdraža mjesta, odnosno, kako kaže, svoje mirne oaze.

“Jako volim mirne oaze u Zagrebu. Cijelo sam djetinjstvo provela na Tuškancu tako da mi je ta lokacija posebno draga. Jako mi je drag i Trg Franje Tuđmana, Zrinjevac, Jelenovac i Maksimir. Svaki tjedan obavezno odem barem na jednu od tih lokacija. Jednostavno obožavam mir koji mi pružaju i ljepotu kojom zrače”, otkriva Maja Lena.

Zagreb se iz godine u godinu uzdiže, nastavlja Maja Lena, a prošlogodišnji Advent u Zagrebu po njezinu je mišljenju najbolji primjer uspjeha i napretka naše metropole. Zagreb za nju odiše profinjenošću te nudi brojna divna mjesta na kojima svatko može pronaći svoju oazu mira, dok ona pak svako malo odlazi na Sljeme diveći se pogledu na panoramu grada.

“Sviđa mi se što nije prevelik, ali opet je dovoljno velik za sve one potrebe koje želimo zadovoljiti u glavnom gradu. Sljeme je mjesto koje obavezno moram izdvojiti. Imam svoje male rituale, a jedan od njih je da svako malo usred noći odem na Sljeme i divim se predivnom pogledu na cijeli Zagreb. To je apsolutno savršenstvo!”

Autor: Zagreb IN/Ana Kižlin
Foto: Facebook/Privatni arhiv

Komentari