Share
Na Sljemenu humanitarna utrka za sportaše Specijalne olimpijade

Na Sljemenu humanitarna utrka za sportaše Specijalne olimpijade

Da tjedan završi u dobrom raspoloženju i plemenitom ozračju, pobrinuli su se Skijaški klub Žuti mačak, Zaklada Hrvatskih sportaša i Hrvatska glazbena unija. Ova složna ekipa udružila je snage kako bi našim sportašima Specijalne olimpijade olakšala odlazak na Zimske svjetske igre Specijalne olimpijade u austrijskoj pokrajini Štajerskoj u Grazu, Schladmingu i Ramsau od 14. do 25. ožujka.

Toplo se odjenite, okupite velike i male i dođite na Sljeme na Bijeli spust u nedjelju, 26. veljače, od 11.30 do 14.00 sati na humanitarnu utrku ‘Do cilja zajedno’. Tamo vas čekaju reprezentativci Specijalne olimpijade koje će podržati Janica Kostelić, Nika Fleiss, Dubravko Šimenc, Stjepan Božić, Mario Možnik, Slaven Rimac, dečki iz Parnog valjka, Soul Fingersi, Nikša Bratoš, Ivana Banfić Ladišić, Jura Pađen, Miroslav Ungar, Davor Rodik, Matija Lovrec, Marko Bujanović i mnogi drugi dragi ljudi iz sportskog i javnog života.

‘Dopustite mi da pobijedim, ako ne pobijedim, podržite me da budem hrabar u pokušaju, prisega je sportaša Specijalne olimpijade i poticaj svima da se uključe i budu dio humanitarne utrke Do cilja zajedno. U ugostiteljskom objektu Vidikovac od 9.30 do 12.30 možete kupiti startne brojeve i donirati 100 kuna, a ako trebate skijašku opremu javite se najkasnije do petka, do 15 sati na e-mail adresu info@zutimacak.hr i odvozite utrku za naše olimpijce. Utrku će na simboličan način otvoriti polaznici Policijske škole Josip Jović sa sportašima Specijalne olimpijade Hrvatske koji će olimpijskom bakljom prirediti The Law Enforcement Torch Run For Special Olympics’, kažu organizatori utrke i pozivaju sve na Sljeme.

Organizirani polazak autobusom s Mihaljevca je u 10.00 i 11.00 sati, a povratak sa Sljemena u 15.00 i 16.00 sati.

Podržite naše hrabre sportaše Specijalne olimpijade Hrvatske, pomozite im da budu hrabri u pokušaju. I da pobijede!

Kako pomoći
Novčana sredstva na humanitarnoj utrci na Sljemenu prikupljaju se putem kupnje startnih brojeva i iznosu od 100 kuna te žiro računa Zaklade Hrvatski sportaša Zakladu hrvatskih sportaša, IBAN: HR4424840081104202258+

Izvor/Foto: Press

Komentari