Share
Neda Parmać: ‘Nisam mogla ni zamisliti da postoji kvart poput Gajnica’

Neda Parmać: ‘Nisam mogla ni zamisliti da postoji kvart poput Gajnica’

Pjevačica Neda Parmać rodom je iz Splita, no već duži niz godina živi u Zagrebu. Članica nekoć vrlo popularnog benda Feminnem nedavno je na svom blogu objavila kako se vraća na glazbenu scenu, a upravo je izašao njezin spot za novu pjesmu ‘Oslobodi me od nas’ koju će premijerno izvesti na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

Neda nam je ispričala što voli u Zagrebu; donedavno je uživala u opuštenim šetnjama sa psom po Zrinjevcu u čijoj je neposrednoj blizini živjela osam godina, a sada, otkako živi u Gajnicama, kaže, napokon se osjeća kao kod kuće.

“Živjela sam u centru grada osam godina, tako da volim centar grada, naročito ljetne noći. Svaku večer bih šetala po pustom centru i to me opuštalo. Danas uživam u Gajnicama i, moram priznati, da nisam mogla ni zamisliti da postoji takav kvart u Zagrebu. Ljudi su opušteni, kvart je pun parkova, mladih roditelja i naravno djece, i sve mi je nadohvat ruke. Otkako sam doselila u Gajnice, napokon se osjećam kao kod kuće”, kaže Neda.

Prilike za izlazak možda nisu više tako česte kao prije, no Neda katkad navrati u Tkalču na pivo ili omiljeni kafić u svom novom zagrebačkom kvartu.

Najviše sam guštala popiti pivo s kumom u Tkalči, i to u Medi čijeg ‘zlatnog medu’ obožavam, a u Gajnicama sam svaki dan na kavi u caffe baru Park.

A najbolje mjesto za sport i rekreaciju, otkriva pjevačica, nekoć je za nju bio Bundek, dok se danas rekreira trčeći za svojom kćerkicom.

“Kako ne volim teretanu, obožavala sam se rolati po Bundeku, a sad umjesto rolanja trčim za kćerkom.
Redovito sam šetala psa Poku na Zrinjevcu koji je predivan zimi, a koji mi je bio tri minute pješice od stana”, zaključuje Neda.

Autor: Zagreb IN/R.C.
Foto: Promo

Komentari