Share
Otvoren zagrebački RujanFest

Otvoren zagrebački RujanFest

Proteklog vikenda, svi putevi vodili su na RujanFest. Već tradicionalnu glazbenu manifestaciju u petak navečer otvorio je kralj zabave Jole, koji je svojim hitovima više od dva sata zabavljao brojnu publiku. Nakon njega, na pozornicu se popeo Saša Matić koji se pobrinuo da pjesma i odlična atmosfera potraju do dugo u noć te na taj način upotpunio spektakularno otvorenje RujanFest-a.

Vrhunska zabava nastavila se u subotu, kada je jedan on najpopularnijih regionalnih pjevača Željko Joksimović oduševio sve okupljene. Kralj balada napunio je glavni šator do posljednjeg mjesta. Otvorenje ovogodišnjeg RujanFest-a nisu propustili ni brojne osobe iz javnog života.

Ovaj muški trio svojim je koncertima raspametio sve posjetitelje i najavio nadolazeću zabavu, koja nas očekuje i ovog vikenda u neposrednoj blizini Westgate shopping centra. Ukoliko ste propustili otvorenje, rezervirajte ovaj vikend za nezaboravan doživljaj koji vas očekuje uz nove koncerte i najveći lunapark u Hrvatskoj te pregršt odlične hrane i pića.

Izvor: Press

Foto: Vedran Tolić i Mario Drausnik

Komentari