Share

PreCjednica Kolinda na proslavi 4. rođendana stand-up showa o muško-ženskim odnosima

Pod voditeljskom palicom spisateljice i stand-up komičarke Marijane Perinić jedini redovan regionalni stand-up comedy show o muško -ženskim odnosima, ‘Štiklom u mozak, loptom u dupe’, slavi svoj četvrti rođendan. Proslava showa održat će se u srijedu 10. veljače u 20,00 sati u klubu Maraschino na zagrebačkom Cvjetnom trgu kada će, posebno za tu priliku, u goste doći PreCjednica Kolinda, kako bi se obratila naciji.

Podsjetimo se da je prvi put gostovala na 3. rođendanu spomenutog showa, prije točno godinu dana, kada je snimka njenog uvodnog govora pregledana preko 350,000 puta YouTube-u.

Inače, samu PreCjednicu Kolindu imitira i glumi spomenuta komičarka Marijana Perinić, a što li je pripremila ovaj put, najbolje ćete doznati ako rezervirate svoje mjesto na: maraschino.standup@gmail.com ili na 099/758-9934.

U sklopu programa nastupaju i drugi profesionalni komičari s višegodišnjim iskustvom rada u klubovima diljem regije, a u srijedu vas očekuju: Zvonko Kožić, Denis Rajčić, Domagoj Pintarić te poseban gost iz Dubrovnika Mišo Sorić, poznat po imitacijama u emisiji ‘U Zdrav Mozak’ s renomiranim riječkim komičarem Davorom Jurkotićem.

Ako vam u životu nedostaje smijeha i volite nepresušnu tematiku muško-ženskih odnosa, tada je show ‘Štiklom u mozak’, loptom u dupe pun pogodak.

Izvor/Foto: Press

Komentari