Share
Šaljivi turnir u graničaru za odrasle na Zrinjevcu

Šaljivi turnir u graničaru za odrasle na Zrinjevcu

Studio Smijeha ove godine ponovno organizira energično šaljivi turnir u graničaru za odrasle, ovoga puta u sklopu Cest is d Best, jednim od najboljih uličnih festivala ovog područja.

Turnir će se danas održati na Zrinjevcu, s početkom u 12 sati.

Svi rekreativci i oni koji se tako osjećaju, kao i oni koji će se možda slučajno naći u Zagrebu, ako se volite prisjetiti osnovnoškolskih dana, svakako dođite na turnir u graničaru u kojemu danas sudjeluju stariji od 18 godina.

Organizatori iz Studija Smijeha pozivaju građane da se priključe i nastave tradiciju fenomenalne atmosfere i zafrkancije uz gađanje i lijepo druženje koje svake godine okuplja sve više ljudi.

Svatko tko je zainteresiran za sudjelovanje u igri graničara može okupiti vlastiti tim s kojim će na travi parka Zrinjevac “ispucati” sve iz sebe u ovoj najstarijoj hrvatskoj timskoj igri. Prijave na turnir iznose 10 kuna po članu.

U timu može biti maksimalno 6 igrača/ca, a prijaviti se može maksimalno 16 timova. Igra se 8 timova protiv 8 timova (na izvlačenje) i pobjednički timovi (njih 8) idu u četvrtfinale (na izvlačenje) do finala.

Nagrade su i ove godine vrijedne; Roomescape “Fox in the box” bon za 6 osoba, 6 godišnjih ulaznica za Studio Smijeha, 6 ulaznica za Cineplexx i gajba Karlovačkog. Voditeljski i animatorski tim čine Marina Orsag, Goran Vinčić i Jelena Mandarić.

Izvor: Studio Smijeha/Press
Foto: hr.wikipedia.org

Komentari