Share
Silvestrovo u ritmu hip-hopa na platou Muzeja suvremene umjetnosti

Silvestrovo u ritmu hip-hopa na platou Muzeja suvremene umjetnosti

U subotu, 31. prosinca, započet će odbrojavanje posljednjeg dana 2016. godine. Novogodišnja noć treba biti spektakularna i posebna jer svi žele pamtiti prve dane Nove godine. Na platou Muzeja suvremene umjetnosti u Novom Zagrebu Silvestrovo možete ispratiti uz koncert grupe Connect i vrhunske ritmove hip-hopa. Connect će svoj nastup započeti u 21 sat, a ovi glazbenici inače poznati po pozitivnoj energiji, “zarazit” će prisutne dobrom atmosferom i zabavom.

Bježeći od medijskih nastupa, grupa Connect koncentrirala se na svoje glazbene nastupe i od 2000. godine i svog osnutka ovaj hip-hop sastav bilježi glazbene uspjehe i dokazuje kvalitetu kontinuiranog i dobrog rada. A koliko dobri biti i bez prevelike medijske pompe potvrđuje i činjenica  je na Youtube kanalu i Internet preglednicima njihova popularnost u stalnom porastu. Tako, primjerice, njihov posljednji hit ‘Džek i Džoni’ ima po više od 105.000 pregleda na Youtubeu dnevno, dok je ljetni hit ‘Ove noći’ u manje od pola godine skupio preko milijun pregleda što su brojke koje potvrđuju da Connect zna što i kako radi.

Upravo zato plato Muzeja suvremene umjetnosti u Novom Zagrebu idealno je mjesto za doček 2017. godine, a Connect jamstvo zabave koja se ne smije propustiti.

Izvor/Foto: Press

Komentari