Share
Sportski centar Sveta Nedelja – jedinstveno mjesto rekreacije i druženja nadomak Zagreba

Sportski centar Sveta Nedelja – jedinstveno mjesto rekreacije i druženja nadomak Zagreba

Sportski centar Sveta Nedelja, s dugogodišnjim iskustvom ponude sportsko-rekreativnih sadržaja i ugostiteljskih usluga, smješten je nadomak Zagreba, svega 15-ak minuta vožnje, odmah po silasku s autoceste i u neposrednoj blizini auto-praonice.

Sportski centar, unutar kojega se nalazi prostrani ugostiteljski objekt s terasom i dječjim parkom, kao i dva grijana balona s novim travnatim igralištem za nogomet i zemljanim terenom za tenis, svaki veličine od po 1.500 četvornih metara, za posjetitelje i članove otvoren je svakog radnog dana i vikendom od 7 sati ujutro pa sve do 24 sata.

Uz balone za igranje nogometa i tenisa, u sklopu Sportskog centra Sveta Nedelja koji je u novije vrijeme u potpunosti preuređen, nalaze se i sportske dvorane kompletno opremljene za korisnike svih generacija. Djevojke i žene ovdje mogu uživati u ritmičkoj ili korektivnoj gimnastici i pilatesu, a ljubitelji borilačkih vještina mogu se okušati u taekwondo-u, uz vrhunskog trenera Vatroslava Vujičića. Uz grupne, Sportski centar nudi i individualne treninge, pa tako tenis možete trenirati s iskusnim trenerom Alanom Petrinićem.

GRB SPORTSKI CENTARPosebna zanimljivost Sportskog centra Sveta Nedelja svakako je catering Lobaris, čiji je voditelj Goran Martinko, projekt menadžer s dugogodišnjim iskustvom organizacije i vođenja cateringa za velike i ugledne manifestacije poput zagrebačke Snježne kraljice na Sljemenu i ATP turnira u Umagu. Catering Lobaris, koji može ispuniti svaku gastrononsku želju bez obzira na to je li riječ o božićnom domjenku, proslavi rođendana ili pak godišnjici osnutka tvrtke, dogovara se nekoliko dana unaprijed te je, osim u Zagrebu, 0-24 sata dostupan i u cijeloj Hrvatskoj.

Svojom pristupačnošću, blizinom, kapacitetom od stotinjak parkirnih mjesta te vrhunskim uvjetima za uživanje u sportsko-rekrativnim i zabavnim sadržajima, Sportski centar Sveta Nedelja za posjetitelje je jednako atraktivan preko ljeta, kao i u zimskoj sezoni. Na prvome katu ugostiteljskog objekta, grupno ili individualno možete zaigrati stolni tenis, pikado ili pak playstation, koji je svakom posjetitelju na raspolaganju potpuno besplatno.

Sportski centar Sveta Nedelja jedinstveno je mjesto koje objedinjuje sport i rekreaciju, druženje i zabavu, i koje rado posjećuju mlađe i starije generacije. I uvijek mu se iznova vraćaju.

Komentari